Tryk & glad babymassage kursus

Lær at give din baby dejlig babymassage og zoneterapi.

Babymassage er en særlig stund til ro og fordybelse for både forældre og barn. Med blide strøg, let zoneterapi og akkupressur kan massagen være dejlig afslappende samt lindre smågener der kan give uro hos baby. Berøring er livsvigtigt for os alle og ved fysisk kontakt bliver hormonet oxytocin frigivet i kroppen, dette afstresser både krop og nervesystem. Den blide berøring stimulerer dit barns kropsudvikling, skaber velvære samt styrker tilknytningen mellem forældre og baby.

Læs nærmere om de forskellinge massage workshops længere nede på siden. Du modtager en lille flaske olie samt en let tilgængelig vejledning så du straks kan komme igang med at massere din baby.


Kontakt mig på telefon 52114380 Klassisk babymassage i mødre/fædre/venindegrupper

Få undervisning i babymassage, let zoneterapi og akupressur sammen med din mødregruppe.

Undervisningen foregår hjemme hos dig sammen med mødregruppen. Du lærer teknikkerne til at give din baby en dejlig massage, samt en gennemgang af nogle gavnlige tryk og zoneterapipunkter så du selv kan hjælpe din baby med problematikker som f.eks. søvn, ondt i maven, tandfrembrud og forkølelse.

 

Tryk og glad mave i mødre/fædre/venindegrupper

Mange babyer har problemer med maven, det kan være luft i maven, forstoppelse eller kolik. Babys umodne tarmsystem kan have brug for lidt hjælp til at komme godt i gang. På denne workshop  lærer du hvad du selv kan gøre for at hjælpe din babys tarmsystem, du lærer hvilke zoner, punkter samt hvilke muskler du kan massere for at hjælpe tarmene godt på vej hos din baby. Massagen er afslappende, afstressende og er et kærlighedsbrusebad til din baby.

 

Tryk og glad søvn i mødre/fædre/venindegrupper

Mange babyer har problemer med søvnen, det kan være de har svært ved at falde i søvn, har mange opvågninger eller de powernapper sig igennem dagen. Det er virkelig hårdt at få afbrudt sin søvn hver nat. På denne workshop lærer du hvad du selv kan gøre for at give din baby ro. Du lærer hvilke zoner, punkter samt hvilke muskler du skal massere for at hjælpe din baby til at få ro og en bedre søvn. Massagen er afslappende, afstressende og er et kærlighedsbrusebad til din baby.

 

Babymassage eneundervisning

Få eneundervisning i babymassage, hvor det kun er dig og din baby. Undervisningen foregår hjemme hos dig, så både du og baby kan slappe helt af i hjemlige omgivelser.

Gennem individuel undervisning i babymassage, er der rig mulighed for at stille spørgsmål, og undervisningen kan tilrettelægges efter om din baby har særlige udfordringer.

Du lærer teknikkerne til at give din baby en dejlig massage, samt gennemgang af nogle gavnlige tryk og zoneterapipunkter, så du selv kan hjælpe din baby med problematikker som f.eks. søvn, ondt i maven, tandfrembrud og forkølelse.

 

Praktisk info


  • Da de små skal have tøjet af under massagen, er det vigtigt, at rummet vi skal være i, er lunt.
  • Du vil få udleveret lidt økologisk mandelolie og en grundig vejledning, så du kan komme i gang med det samme og huske det hele, når du kommer hjem igen.
  • Du skal medbringe et pusleunderlag/tisseunderlag, 2 stofbleer samt lidt drikkelse.